Crunchy Salted Caramel Chocolat ‘Rotsjes’

Zóóóó lekker en ook zo fijn want ze zijn makkelijk om te maken…

De ingrediënten lijken me duidelijk, ik heb dit keer de “gewone” biologische cruesli van AH gebruikt.
Voor een extra choco-shot kun je de biologisch krokante muesli chocolade van AH gebruiken, erg lekker kan ik je zeggen.
De chocolade ga je au bain marie smelten d.w.z. een grote pan met (kokend) heet water waar een kleinere pan in zit.
Hierdoor smelt de chocolade mooi en gelijkmatig en zal het niet (zo snel) aanbranden.

Als de chocolade gesmolten is, mag de krokante muesli (zo’n 250 gram) erbij.

Door elkaar husselen en houd jezelf in bedwang om niet een flinke hap in je mond te stoppen!
Aan de andere kant, waarom ook niet ;-)
Een klein beetje af laten koelen zodat de rotsjes wat makkelijker te vormen zijn, ik gebruikte daarvoor 2 kleine eetlepels.
Maar super netjes hoeft het nu ook weer niet, heb je ooit een nette rots gezien?
De rotsjes op een met bakpapier beklede bakplaat en de koelkast in. En nu maar wachten!!
Maar niet zo heel lang hoor en dan … smullen!

Bewaren

8 Comments

  1. het water loopt me in de mond 😋 en ik denk dat zelfs ik dit kan maken! dankjewel voor het recept xx

  2. Ha ha, ik heb nog niet eens kunnen reageren en jij hebt ze al gemaakt ^_^ Lekker hè! Om je vingers bij op te eten. Fijn weekend Denise, X

  3. Wat een heerlijke combi! Ook niet zo heel moeilijk te maken zie ik en inderdaad die rotjes gewoon uit het losse handje op het bakpapier kieperen. Thanx voor het delen van het lekkere recept, dol op chocolade! Pascale X

  4. Ja echt, zooo lekker. Precies dat is misschien nog wel het mooiste (en makkelijkste) ;-) Tuurlijk, hier mag iedereen van genieten. X

Comments are closed.