Master Bedroom!

Oh, als Johan dat alleen al hoorde (volgens mij bij rtl woonmagazine tijdens zo’n binnenkijker die Piet Boon dan deed), sprongen de paar haren die nog niet rechtop stonden, alsnog spontaan in de houding *_^
Want wat is er mis met ‘ouderlijke slaapkamer’ ?

Dus dit blog gaat over onze slaapkamer > de slaapkamer van ‘de’ ouders > de ‘ouderlijke’ slaapkamer.
Niet te verwarren met de ouderwetse slaapkamer natuurlijk..

Oh ja èn die aangrenzende inloopkast.. (herinneren jullie je die reclame nog? Nee? Zo leuk >  Heineken Reclame Walking Closet!)

Natuurlijk ging hier wel het nodige aan vooraf! Kijken jullie mee?
Men neme een keuken en een slaapkamer…

En je sloopt alles eruit!
In de oorspronkelijke slaapkamer haal je het behang van de muren, je sloopt nog even verder en creëert zo een doorgang …
De schuine wand wordt netjes afgetimmerd, tussen het grote raam en het kleine raam wordt een muurtje geplaatst en alles wordt mooi gestuct.
Ons bed hadden we tegen die muur bedacht. Maar die leidingen hè, niet echt fraai!
Dit roept om een DIY. Een voorzetwand moet er komen maar niet zo maar 1 natuurlijk.
Nee, graag 1 met wat uitdaging. Nou, die uitdaging kregen we!
De waterpas is onze grootse vriend want man, o man, werkelijk niks loopt hier recht.
Maar ha, gelukt hoor. A JE TO ;-)
Na de nodige liters saus en verf, een nieuwe vloer èn het plaatsen van een kastsysteem (altijd goed om je relatie te testen ;-)) is dit het resultaat.
Oh en laat ik de budget DIY met die donkerbruine, glanzende deur niet vergeten!
Een dunne houten plaat op maat gezaagd, banen gefreesd (net zoals de barndeur), op de deur plakken, andere klink erop en voila, een perfect bij de kamer passende deur.
Nog 1 klein dingetje.. we wachten nog op de raambekleding enne die witte muur wacht nog op iets leuks.. wordt vervolgd dus!

Bewaren

8 Comments

  1. Leuk om te zien hoe het was en nu! Mooi opgelost die leidingen zo. Al dat klussen is denk ik een hele goede relatietest haha. Mooi geworden hoor die master bedroom! Pascale x

  2. Wat een super mooie 'ouderljke slaapkamer' heerlijk rustgevend met al dat wit en blauw!! Tja de waterpas, ik geloof dat geen enkel huis recht is, maar ja het is en blijft dan ook mensenwerk ;-)

  3. Wat een verschil hè? Vonden wij nu ook en een fijne plek om wat spulletjes op te etaleren ;-) Zeker weten maar dat kunnen wij goed, haha. Dank je wel Pascale, X

  4. Dank je wel Denise, vonden wij nu ook. Zijn dan ook de hoofdkleuren met afwisselende overtrekken in grijs en donkerblauw.
    Oh echt maar het is hier extreem, zonder gekheid! Als je bijv de afmeting van een deur neemt, heb je van boven naar beneden wel 6 verschillende afmetingen. Zaag dat dan maar eens recht, haha.

  5. Gelukkig komt het eind nu in zicht Stephanie *_^ Dank je wel.. Ha ha, ja hè en wat dacht je van dat mooie plaid op bed, komt je ook wel bekend voor toch?

Comments are closed.