Nooitgedagt… aangenaam verrast..

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je ergens langsloopt of ergens binnenstapt en je gelijk enthousiast bent e/o wordt?
Ik heb dat in ernstige mate ;-)
Gisterochtend waren we ivm verkoop èn ook weer aankoop van een appeltje in Harlingen beland.
Klaar rond koffietijd. Het zonnetje scheen, blij met onze deal dus trakteerden wij ons zelf op een lekkere kop koffie. Uiteraard niet bij het eerste de beste terras gaan zitten want stel je voor dat er iets verderop een nèt wat leuker tentje zit. Nou, dat klopt hoor!! En in Harlingen heet dat eetcafé.
Met een ruim terras, hip en stoer en met vrolijke kussens, nodigt het uit om te gaan zitten.
Wat we dan ook hebben gedaan. Maar daarvoor ging ik stuiterend èn foto’s makend (met mijn mobiel) over het terras, door het café en de trap op naar boven om uiteindelijk bij de bar, met daarachter een breedgrijnzende jongedame, tot stilstand te komen. Johan had namelijk al koffie met taart!! besteld ;-) Of ik ook wilde?
nooit-02Afijn, het terras en inrichting binnen ziet er dus top uit, er is rekening gehouden met kleine kinderen (binnen maar ook buiten en op de toilet), de bediening is vriendelijk èn vrolijk maar minstens zo belangrijk, de cappuccino precies goed, de eigengemaakte monchoutaart zalig en zo fijn, je krijgt er een flink stuk van.
Wij moesten weer op huis aan maar als de rest van de kaart net zo lekker is als dit stuk taart … hebben we alle reden om weer terug te komen.
nooit-03 nooit-04 nooit-05 nooit-06 nooit-07 nooit-09 nooit-10 nooit-11 nooit-12 nooit-13 nooit-14 nooit-15Geloof me, ik had nog veel meer foto’s.
Woon jij nu in Leeuwarden, dan heb je mazzel want daar zit eetcafe Het Leven en dat is van dezelfde eigenaar. Heen gaan hoor!

Bewaren

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

Prachtig ! Gertrud ik heb bijna de zin om de auto te pakken en richting Harlingen te rijden? En dat konijn boven het aankleedkussen heeft ook mijn hart gestolen?
Groetjes Letty ( vijftigplus)

8 jaren geleden

Gelukkig dat je ook nog even tijd had voor koffie ;) maar altijd zo fijn zomaar om iets te ontdekken… net een cadeautje ☕️?

8 jaren geleden

Nee zeg, dat is toevallig, die tent ken ik!! Een aantal jaar geleden eens in harlingen geweest en daar 's avonds gegeten (de tafel heb je volgens mij zelfs op een van je foto's staan: boven bij het raam aan de voorzijde!) Ik was net zo enthousiast als jij; leuke inrichting, bediening en een verrassende kaart :-)

8 jaren geleden

Ha ha ja dat konijn is echt leuk hè, van KekAmsterdam (ja ik heb het opgezocht ;-))
Het is zeker de moeite waard Letty, helemaal als je er een fijn zonnetje bij hebt.

8 jaren geleden

Ha ha, ja gelukkig maar! Zeker weten Janita. Alleen maar leuke dingen die ochtend! X

8 jaren geleden

Neeee, echt waar. Dat is wel heel toevallig zeg èn leuk. Geweldig toch als je zoiets ontdekt. Kan ik zo blij van worden X

7 jaren geleden

Ik liep een beetje achter met blogs bekijken en lezen… Door de verhuizing weinig tijd over voor mijn hobbies ;-) Wat een prachtig cafe! en hoe toevallig dat wij op zoek zijn naar een huis in Leeuwarden.
Fijne week!

groetjes,

Stephanie

7 jaren geleden

Hee Stephanie, zie nu jouw reactie. Leuk! Weet inmiddels dat jullie gesetteld zijn, na een flinke metamorfose.. ;-) En een echte aanrader hoor en deze week is het zeker nog terrasweer!! Fijne dag. X