Nooitgedagt… aangenaam verrast..

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je ergens langsloopt of ergens binnenstapt en je gelijk enthousiast bent e/o wordt?
Ik heb dat in ernstige mate ;-)
Gisterochtend waren we ivm verkoop èn ook weer aankoop van een appeltje in Harlingen beland.
Klaar rond koffietijd. Het zonnetje scheen, blij met onze deal dus trakteerden wij ons zelf op een lekkere kop koffie. Uiteraard niet bij het eerste de beste terras gaan zitten want stel je voor dat er iets verderop een nèt wat leuker tentje zit. Nou, dat klopt hoor!! En in Harlingen heet dat eetcafé.
Met een ruim terras, hip en stoer en met vrolijke kussens, nodigt het uit om te gaan zitten.
Wat we dan ook hebben gedaan. Maar daarvoor ging ik stuiterend èn foto’s makend (met mijn mobiel) over het terras, door het café en de trap op naar boven om uiteindelijk bij de bar, met daarachter een breedgrijnzende jongedame, tot stilstand te komen. Johan had namelijk al koffie met taart!! besteld ;-) Of ik ook wilde?
nooit-02Afijn, het terras en inrichting binnen ziet er dus top uit, er is rekening gehouden met kleine kinderen (binnen maar ook buiten en op de toilet), de bediening is vriendelijk èn vrolijk maar minstens zo belangrijk, de cappuccino precies goed, de eigengemaakte monchoutaart zalig en zo fijn, je krijgt er een flink stuk van.
Wij moesten weer op huis aan maar als de rest van de kaart net zo lekker is als dit stuk taart … hebben we alle reden om weer terug te komen.
nooit-03 nooit-04 nooit-05 nooit-06 nooit-07 nooit-09 nooit-10 nooit-11 nooit-12 nooit-13 nooit-14 nooit-15Geloof me, ik had nog veel meer foto’s.
Woon jij nu in Leeuwarden, dan heb je mazzel want daar zit eetcafe Het Leven en dat is van dezelfde eigenaar. Heen gaan hoor!

Bewaren

8 Comments

Comments are closed.