Buiten (I)

Zodra de zon zich meer liet zien stond ik te springen om buiten aan de slag gaan.
Jammer dan, dat het binnen nog niet klaar was/is èn dat er nog genoeg op het ‘te doen lijstje’ stond èn er geregeld nieuwe punten bij op kwamen. Naar buiten wilde ik. Dus wisselden we het klussen binnen af en toe af met klussen buiten. Kan jullie inmiddels het heugelijke nieuws melden dat het einde van dat ‘binnen’ lijstje in zicht is. Hoera!Laten we voor buiten nu ook zo’n gezellig lijstje gemaakt hebben ;-)

Afijn, in april en mei hebben we o.a. het volgende gedaan?
Grond omgespit en gras ingezaaid.
De Zaaier!

boer-02BoerenHortensia’s geplant … logisch toch!

boer-03Kastanje bij het voorhuis weg laten halen, wat een licht en ruimte, èn een stuk veiliger ook!

Als die andere boom ook nog weg is gehaald (door de gemeente) dan ziet het er helemaal mooi uit.
boer-04 boer-05 boer-06Overkapping een frisse douche gegeven en een start gemaakt om die lelijke rode stenen te ‘upgraden’.. en dat is niet alleen bij de overkapping gebleven. Ook de stal en de garage moesten en gaan eraan geloven. Wat een verschil maakt dit zeg! Nu alles wat kozijn heet en groen is nog schilderen….
boer-07 boer-08 boer-09 boer-10 boer-11Verder hebben we verschrikkelijk veel onkruid weggehaald, gaat er bij jullie een belletje rinkelen als ik het over hanepoten heb?? Wat een takkespul zeg, blech!

Oh, en ook nog ladingen grind weg geschept. Aan de voorkant is er wel weer grind in gekomen alleen mooier en dikker. Voor de zijkanten van de boerderij hebben we andere plannen.
Wat voor plannen?? Dat kun je in mijn volgende blog lezen!

Bewaren

13 Comments

Comments are closed.