Will You showUP??

Nou, reken maar van Yes!

Zondagochtend, de eerste van de 2 showUP-dagen, was het zover en zat ik om half 9 in de auto.
Beetje slaperig nog want tja, het is wel in onze vakantie hè! Maar vol goede zin het adres ingetikt en kon mijn autorit van ongeveer 1,5 uur beginnen. Muziek van spotify op de speakers en mee blèren maar. Voordeel van alleen in de auto zitten, toch!?
Dubbel plezier want een eerste keer naar het showUP-event en een eerste live-ontmoeting met Sandra van Accessorize Your Home.

De locatie is geweldig, fijn ook met parkeerplaatsen dichtbij en een gastvrij en vriendelijk ontvangst.
Duidelijk dat er over het concept showUP heel goed is nagedacht.
Alle deelnemers hebben ruim opgezette en lichte plaatsen, hun producten zijn hierdoor prachtig geëtaleerd en komen dus goed tot hun recht.

En wat een aanbod, ik bleef ook maar foto’s maken en hoe vaak ik niet gezegd heb, ah dit is geweldig of oh nee, dit is toch nog mooier… voelde me net als dat spreekwoordelijke kind in de snoepwinkel…

Als 1 van de eerste stands bezochten we die van House Doctor en met name het mooie stationary gedeelte. En hoe gaaf zijn deze bureau’s, in het wit, groen en zwart, met plateau’s in 3 verschillende vormen en lagen.. geweldig toch?!

show-02In deze zelfde stand was ook Nicolas Vahé te vinden. Met gezellige bankjes aan de lange tafel zodat je rustig kon proeven, alleen waren deze de hele tijd bezet…snappen jullie dat?

show-03Dan de stijlvolle stand van Jurianne Matter. Prachtige kleuren, vormen of grafische patronen en wat te denken van de prachtige nieuwe twig leaves, een feestje waard!
show-04En als we toch in feeststemming zijn, zitten we goed bij Engel. en Ompak. Hier werd o.a. hun gezamenlijke spiksplinter nieuwe cadeaupapier gepresenteerd. Een feestje om te krijgen en zeker ook om mee in te pakken. Dat zelfde geldt trouwens zeker voor het cadeaupapier wat is ontstaan door de samenwerking tussen Jurianne Matter en Ompak.
show-05Bij de stand van WoWgoods vindt je de leukste tapes en kaarten. Bijvoorbeeld die met een, door de ontvanger open te krassen boodschap. En dan de kaarten met een klein cadeautje voorop, wat een te leuke strijkapplicatie is. Dubbel feestje voor de ontvanger!
show-06En wees niet ongerust hoor, er zijn meer dan genoeg producten om in al dat mooie papier te verpakken en waar we die prachtige tapes en accessoires voor kunnen gebruiken.
Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de altijd prachtige producten van Harm en Elke? Om bij te watertanden..
show-07Mijn tas was te klein (of is de vaas nu te groot ;-)) in ieder geval, deze komt zeker op mijn wishlist!
show-08En StoryTiles doen het ook altijd goed, hebben jullie die leuke al gezien met tekeningen van Fiep Westendorp er op? De Hieperdepiep Hoera heeft mijn hart al gestolen.
show-09Fiep komt ook terug in de stand van Hollandsche Waaren. In schaaltjes en op theedoeken, ook op de wishlist (ik ben in februari jarig, dan weten jullie dat vast!)
show-10En wat vinden jullie van deze prachtige manden van KORBO, mijn hart ging er sneller van slaan. Ze vinden hun oorsprong in Zweden, dan snappen jullie het wel, pure design!
show-11En met deze o’ zo mooie selectie kaarsen blazen we dit blog uit! Maar niet zonder jullie nog even te wijzen op de bladvormige kaarshouder in goud-of koperkleur. Je vouwt ze om de kaars in de vorm die jij wilt. Hoe fijn is dat.
show-12Ik heb een heerlijke dag gehad, leuke mensen ontmoet en veel inspiratie opgedaan, de volgende keer ben ik zeker weer van de partij!

Bewaren

Bewaren

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7 jaren geleden

Wat een fijn blog! Heerlijk om zo even met je 'mee' te lopen op ShowUP :) En die tas is áltijd te klein ja als je tussen al dat moois rondloopt ;)! Fiep is zo leuk, wat schattig die schaaltjes en theedoeken (ik ben ook in februari jarig hahaha). X

7 jaren geleden

O wauw! Ik hoop dat je een kwijldoekje mee had ;) zulke fijne spullen! Mooi gepresenteerd ook allemaal, benieuwd wat er allemaal wél in je tas terecht gekomen is…

7 jaren geleden

Ah dank je wel. Ja leuk hè, toch wat beter dan de foto's die ik op de dag zelf aan je stuurde ;-) Zeg dat! en na zoveel jaren nog steeds hip. Goede maand, februari of niet dan? X

7 jaren geleden

En dan heb ik nog niet eens alle foto's gepost ;-) Het zag er echt super uit en de locatie was ook perfect. Helemaal niks, je kon niks kopen was dus een goedkoop dagje.. Mag je vaker doen, zulke dagjes uit, vond Johan ha ha..

7 jaren geleden

Aha! Alleen shoppen met je ogen dus, dat zou ook wel wat voor mij zijn ;)