Wishbone gewonnen.. Yeah!

thuis op nummer 14 - werkkamer

Tussen al het feestgedruis door, Dag Sinterklaasje.. èn Hallo Kerstman!,..had ik nog een feestelijk momentje klik hier!  Want mijn op Instagram gewonnen stoel arriveerde. Hoera!!
Hij past perfect bij mijn werkkamer die steeds lichter en rustiger wordt qua kleur.
Sandra en Vintagelab15, nogmaals dank!
thuis op nummer 14 - werkkamer

Het vintage medicijnkastje wat 1 week geleden nog knalgroen was, heeft een nieuw jasje gekregen. Hoera voor de geweldige spuitbussen van Molotow Belton en maak kennis met de kleur grapefruit. Is nu al het groen verdwenen? Absoluut niet.
Blij word ik van mijn witte werkruimte, vloer van ge-whitewashte underlayment en houten barndeur in combinatie met de groen met roze/grapefuit-achtige accenten.
Blij ben ik ook met mijn nieuwe ‘art deco’ lampen? Ik kreeg de eerste even geleden van mijn schoonmoeder, prachtig vind ik de kleuren en vormen. Een nieuwe verzameling was geboren!
Bij de kringloopwinkels had (en heb) ik helaas geen geluk maar op Marktplaats vond ik ze wel.
img_0601 img_0603
Na wat uitdrukwerk en gepriegel met het ijzerdraad hangt dan eindelijk (eindelijk, want ik kreeg ze op de ShowUp in augustus) de prachtige twig leaves van Jurianne.
En met wat buig-en fatsoeneerwerk prijkt er ook nog een originele G aan mijn muur! img_0605
Jullie begrijpen dat het absoluut geen straf is om hier een gedeelte van mijn tijd door te brengen ;-)

4 Comments

    • Gertrud Prins

      Super hè en ik deed nog op de valreep mee ook, kon het niet geloven.. Ja, het is echt mijn kamer, verder in huis niet zoveel roze als hier, haha!

  1. Wat een heerlijke werkplek Gertrud, lekker licht met fijne spulletjes om je heen verzameld!!

Comments are closed.