Ariadne at Home

thuis op nummer 14 - binnenkijker

Hoe leuk is het als er al in het begin van de verbouwing van onze boerderij gevraagd wordt of jij, én ook je gezin, mee wil werken aan een fotoreportage voor een eventuele binnenkijker.
En dat zo’n verbouwing dan best nog lang duurt!

Maar de laatste dag van onze zomervakantie was het zover. Rond 08.30 reden Myla en Louis de oprit op. Na het voorstellen, de rondleiding en de koffie gingen ze aan de slag.

Een hele leuke dag was het. Warm ook maar 1 van de voordelen van de boerderij, binnen blijft het heerlijk koel. Heel veel styling en foto’s makend later, naast onszelf werkten ook alle dieren fijn mee èn laten we zeker het verorberen van de monchoutaart niet vergeten, was iedereen tevreden met het resultaat.

Vervolgens volgt het proces van het aanbieden van de foto’s en het wachten welk tijdschrift zich zal melden? Dat bleek in ons geval Ariadne at Home!
Er werd contact gelegd voor een telefonisch interview met Renate Wilms, wat snel plaats moest vinden want Ariadne wilde graag dit jaar nog publiceren.
Ook dit lukte met als resultaat onze boerderij in nummer 13 van Ariadne at Home!

En daar ben ik best trots op!
thuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijker

10 Comments

 1. Wat een práchtig artikel. Ik koop de Ariadne eigenlijk nooit maar maandag gelijk even scoren..
  Prachtige foto’s en dat jullie boerderij al een plaatje was, had ik al op IG gezien natuurlijk. Ook leuk jullie meer in beeld te zien.
  Mag je zéker trots op zijn.
  Lieve groetjes,
  Antina
  (IG an1071 en sjoddy_byan10)

  • Ah, dank je wel Antina. Lief van je al je complimenten. Ik eerlijk gezegd ook niet hoor maar deze keer natuurlijk wel, dat snap je ;-) We zijn op deze foto’s wat minder in beeld (wat wij zelf niet echt erg vinden, haha) en de verdieping van de jongens zit hier ook niet bij maar wie weet wat 2017 nog brengt.
   Zo is het!
   Liefs retour X

 2. Oh wat ontzettend leuk voor jullie!! Dat is een mooie beloning na al dat werk dat jullie verzet hebben, ga morgen meteen eens de Ariadne induiken bij de supermarkt :-) Ik wil je voor 2017 heel veel geluk en goede gezondheid toewensen op nummer 14 xxx

  • We vinden het ook een hele eer Denise. Precies, kroon op ons werk ;-) Ben benieuwd wat je ervan vindt, ziet er in zo’n blad nog weer anders uit, vind ik zelf.
   Dank je wel Denise en voor jullie natuurlijk hetzelfde gewenst! XX

 3. Wat gaaaaaf Gertrud! Mooie foto’s van een zichtbaar met zorg ingericht en verbouwde boerderij. Prachtig! Mag je met recht trots op zijn. Xx Janneke

  • Jaaa ha ha, tof hè! Wat lief, we hebben ons best gedaan maar dat wist je al. Precies en dat zijn we zeker. XX

Comments are closed.