‘over mij’ …

thuis op nummer 14 - hand voor ogen

Want met zo’n prachtige nieuwe site, (waarvoor nogmaals dikke dank je wel Janita, heel blij ben ik er mee), vul je natuurlijk ook de alom bekende ‘rubrieken’ als contact, en in mijn geval over onze boerderij, de binnenkijker èn ja, je verteld ook wat over jezelf.
En dat laatste had ik de voorgaande jaren (nee, zelfs al niet toen het nog lievelammetjes heette) heerlijk voor me uitgeschoven. Maar nu niet meer!
Vanaf vandaag is ook de rubriek ‘over mij’ op mijn site gevuld..

thuis op nummer 14 - over mij
Ik ben Gertrud en woon samen met Johan en onze zonen Quint en Stijn op nr 14 in Wateren.
Natuurliefhebber en gek op dieren.
Met hond Zuna, poezen Jip (onze eigen rooie je-weet-wel kater en 3-poot bovendien) en Siepie (ons je-weet-wel meisje), 3 konijnen en 2 kippen, voldoe ik aardig aan dit beeld.
En door onze verhuizing eind 2015 wonen we zo’n beetje midden in het mooie natuurgebied Drents-friesewold.
Ook onze ruime tuin met fruitboomgaard en de weilanden om de boerderij maakt dat we bijna dagelijks genieten van reeën, vossen, hazen en heel veel vogels.
Buizerds, fazanten, ooievaars, reigers (blauwe en witte), spechten, vlaamse gaaien, kramsvogels, kool-en pimpelmeesjes, kwikstaartjes, vinken, roodborstjes, musjes, merels, lijsters en ‘onze’ boerenzwaluw…en ongetwijfeld nog veel meer.
Bovendien horen we in de avond en nacht de uilen in het bos, lijkt me geweldig om een uilenkast bij de boerderij te hebben.
En laat ik zeker de prachtige Schotse Hooglanders niet vergeten, daar ben ik gewoon een beetje verliefd op geworden.

Door de verbouwing en daarna de verhuizing naar onze boerderij, is mijn liefde voor interieur, design en styling aangewakkerd/gegroeid.
Naast het vele hout is het favoriete kleurgebruik in de boerderij vooral wit met nuances van blauw – groen – roze – grijs en oranje.
Ook mag ik graag van oude e.o. bestaande spullen nieuwe creaties maken.
Van bakken en koken was ik al fan en is alleen maar leuker geworden met onze fijne woonkeuken. Bloemen in huis vind ik fijn en ik droom van een eigen pluktuin zodat ik mijn eigen bossen bij elkaar kan plukken.

Op mijn blog vind je onderwerpen zoals onze boerderij, interieur en exterieur, design, plaatsen waar je echt eens heen moet, recepten en natuurlijk de natuur, kortom alles wat mijn interesse heeft.
Ik maak alle foto’s zelf (tenzij anders vermeld) en vind het zeker leuk als je deze wilt gebruiken maar vermeldt dan wel mijn naam.

Note: in de collage zijn de 2 grote foto’s gemaakt zijn door Louis Lemaire.

6 Comments

Comments are closed.