vt wonen&design beurs 2017

thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017

Zeker niet het eerste blog dat over de vt wonen&design beurs is geschreven maar ik vond het ook zo zonde van al mijn gemaakte foto’s om er niks mee te doen. En omdat ik ook wel wat afleiding kan gebruiken, heb ik toch een blog over de beurs geschreven, met veel foto’s dus!

Het grappige is, dat als je de al geschreven blogs leest, iedereen weer met andere ogen naar de opgebouwde en ingerichte stands kijkt. En dat is natuurlijk ook het mooie van woon-smaken, voor iedereen weer verschillend. Wat voor de fabrikanten en ontwerpers ook wel zo fijn is!
Woensdag mocht ik er, samen met Annemarie en met dank aan ShowHome een dag doorbrengen en me onder laten dompelen in al het moois op woongebied. En laat ik daar dan ook gelijk een compliment voor geven want je moet het maar doen hè, ieder jaar weer iets compleets nieuws en geweldigs bedenken waar bezoekers de volgende woonbeurs nog steeds over praten.
Zoals bijvoorbeeld dat geweldig ingerichte vtwonen huis van vorig jaar! Dit jaar geen compleet huis maar de meest belangrijke vertrekken als zodanig ingericht. Waarbij ik met name de tuinkamer geweldig vond (note voor team vtwonen … de complete tuinkamer kan na de beurs ineens bij ons geplaatst, geen probleem.. ik vind er hoe dan ook wel een plek voor ;-))
Maar ook de kinderkamer is geweldig en de tinyroom, die werkplek als roomdivider was top!
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
De stand van FLEXA was, hoe kan het ook anders .. kleurrijk en natuurlijk werd de nieuwe kleur van 2018, Heart Wood geshowd! En niet door de minste want maar liefst 4 bloggers, Marije,Theo-Bert, Wimke en Souraya hebben een kamer onder handen genomen met deze veelzijdige kleur, naar hun eigen smaak.
Ook voegt Marije iedere dag een kleur toe aan een kleine huiskamer, natuurlijk was de eerste kleur die gebruikt werd Heart Wood maar wat de volgende kleur gaat worden dat bepaal jij als bezoeker. Er staan grote glazen potten welke verschillende kleuren vertegenwoordigen en waar aan het eind van de dag de meeste houten kralen in zitten, wordt de volgende kleur.
En zo creatief als Marije is, blijft het niet alleen bij een wandje schilderen…
Je kunt hier iedere dag live verslag van volgen op het Instagramaccount van Flexa, mooi in beeld èn geluid gebracht door Souraya.
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Wat krijg je als je 5 ondernemende dames bij elkaar zet? Een gaaf nieuw woonmerk, genaamd WOWN! Bedacht en gerund door creatieve duizendpoten Anki, Souraya en Suus, concept en coördinatie door Lonneke en last but not least koningin in verhalen vertellen Marlous!
Razend nieuwsgierig naar al wat deze dames gaan creëren!
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Ja lieve lezers.. toen was daar een moment van bezinning. Al kletsend wandelden wij een kamer in die er mooi gestyled uitzag (beetje het idee van kringloopwinkelvondsten) totdat je iets beter keek en je de kogelgaten boven de bank in de muur zag zitten. Of het fornuis opgebouwd uit bakstenen, een dak van kartonnen kokers en waar de muren van golfplaten gebouwd waren.
Deze ‘stand’ stond op naam van Het Rode Kruis!
‘Tijdens de oktober woonmaand shopt Nederland massaal voor een nieuw interieur of accessoires. Miljoenen mensen ter wereld hebben hele andere zorgen op het gebied van wonen. Hun woning is verwoest door een natuurramp of een conflict. Het Rode Kruis helpt ze met onderdak, sanitaire voorzieningen, een matras of een keukenset. Help ook mee.’
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Ook bouwmarkt KARWEI was weer met een stand vertegenwoordigt. En dat ze steeds verder gaan dan ‘alleen maar’ bouwmarkt laten ze weer goed zien! Geweldig toch, zo’n wand met gereedschap.
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
De stand van Ariadne was voor mijn gevoel minder spektakel dan de voorgaande jaren maar zeker het bezoeken waard, helemaal als je aanschuift aan de grote tafel voor een workshop.
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Vergeet ook zeker niet de stand van STORYTILES (leuk jullie ontmoet te hebben Judith & Vivianne), en wat dachten jullie van de prachtige producten van MAE-ENGELGEER
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Ook een bezoek waard is de stand van creatieve breinen van TJALLE EN JASPER.
Als je eerst deze geweldige IXXI ziet en vervolgens langs de stand van BOSCH loopt, kun je niet anders dan lachen toch? NEVER GROW UP!!
En past NIJNTJE hier niet super goed bij ;-)
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Aan het eind van de dag had ik wel in deze dutchtub van WELTEVREE willen zakken, helaas voor mij, hij was leeg. En hoe stoer is die outdooroven XL.
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017
Heel tof vond ik deze stoelen, ik weet alleen niet meer wie ze maakt. Dus is er iemand van jullie lezers die zondag nog een bezoekje gaat brengen aan de RAI en je komt langs deze stand, noteer dan even hun naam voor mij. Dank je wel alvast hoor!
thuis op nummer 14 - vtwonen&designbeurs2017

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

Je maakte er een leuk verslag van en vooral je detail foto’s vind ik erg mooi.

6 jaren geleden

Wat leuk om met jouw dagje woonbeurs mee te kijken, mooie foto’s Gertrud! Ik zie dat ik toch nog het 1 en ander gemist heb ;)