you scream, we scream, Ice Cream!

thuis op nummer 14 - you scream we scream Ice Cream!

IJS … lust ik ook prima als het regent, zeker als het om hele goede kwaliteit ijs gaat.
Maar in dit geval heb ik het niet over een eetbaar ijsje maar een ijsje voor het oog en waar je straks in het voorjaar fijn van kunt genieten.
Het ‘lente-ijsje’ de tulp Ice Cream.
Nu is het kweken van tulpen een heel proces. Het werkt niet zo dat je op een dag bedenkt dat je een nieuwe tulp wilt, deze er de volgende dag ook is.
Verre van dat zelfs, er komen termen aan te pas als veredelen en vermenigvuldigen en veel wachten, in de hoop dat je iets bijzonders aan het ontwikkelen bent.
Waarna er nog eens jaren van testen en telen volgen. Want tulpen vermenigvuldigen zich 1 x per jaar, dus van 1 bloembol naar 2. Het jaar daarna 4, enzovoorts.
Maar na al die jaren (30!! in dit geval) is deze bol uitgegroeid tot een prachtige tulp! Met ook nog eens een heerlijke naam, welke te danken is aan een zaterdag jàren geleden, toen de kweker met zijn dochtertje door het land liep en zij heel enthousiast riep dat deze tulpen net ijsjes leken.
Tulp Ice Cream was een feit.
thuis op nummer 14 - you scream we scream Ice Cream!
Nu wil het geval dat deze tulp vooral verkocht wordt aan Russische Sjeiks en in exclusieve winkels in het buitenland ligt. Geweldig natuurlijk maar de nieuwe generatie kwekers, de zoons van .. willen dat ook wij van deze mooie tulp kunnen genieten. En zo ontstond het idee om de tulp online aan te bieden, snel en eenvoudig èn rechtstreeks van de kweker! En aan alles is gedacht, in je pakket zit een duidelijke uitleg over hoe en waar je Tulp Ice Cream het beste kan planten.
thuis op nummer 14 - you scream we scream Ice Cream!
Wat een feest!
En dat is het zeker want ik mag deze speciale tulp aan 1 van jullie cadeau geven.
Niet de Small of zelfs de Medium maar de Large verpakking (t.w.v. €49,95), waar 24 bollen van deze prachtige tulp in zitten, kan van jou worden.
Zie je ze al staan in je tuin of op je terras? Dat snap ik en ingewikkeld is het niet.
Laat in comments een bericht achter dat je mee wilt dingen, daarnaast is het natuurlijk ook leuk als je zowel tulip Ice Cream en mijzelf volgt op Instagram.
Succes!
ps .. meedoen kan t/m aanstaande zondag (29 oktober)!
En zodat jullie kunnen zien hoe prachtig die bol wordt als ze bloeit..
thuis op nummer 14 - you scream we scream Ice Cream!
thuis op nummer 14 - you scream we scream Ice Cream!
Vorige week zondag kwam Karin, de dochter van .. mij een verpakking Ice Cream tulpen aanbieden. Dat maakt dat dit een gesponsord blog is.
De foto van de tulp kreeg ik toegestuurd door Karin!

52 Comments

Comments are closed.