Proost!

thuis op nummer 14 - Proost!

Op het weekend!
En hoe fijn om het weekend te beginnen met een heerlijk glas wijn.
Maar dan wel bij voorkeur een kwalitatief goede wijn.
Nu kun je je natuurlijk laten adviseren en vervolgens kopen bij de plaatselijke wijnhandelaar, wat ik ook zeer toe juich en wij ook zeker doen maar onlangs kreeg ik een tip van mijn lieve nicht (wonend in Amerika notabene) omdat ze dacht dat het wel wat voor mij zou zijn ;-) Namelijk het ontvangen van een proefbox met hierin 4 verschillende wijnen en waarbij je ook nog aan kunt geven of je liever wit, rood, mix of de nu tijdelijk verkrijgbare rosé wilt ontvangen. In de doos vind je ook mooie vormgegeven en uitgebreide wijnkaarten die je alles vertellen over de toegezonden wijn.
Met alle ruimte voor je eigen beoordeling. Geweldig toch?

En welke knappe koppen zitten hier nu achter, vragen jullie je af? Dat zijn de zwagers Jorik en Sietze met hun bedrijf VINOOS, eind 2015 opgericht omdat zij besloten dat het tijd was om wijn weer de aandacht te geven die het verdient. En dat allemaal omdat zij in 2013 een gezamenlijke wijncursus volgden en steeds vaker de vraag kregen ‘waar vind ik nou lekkere wijn?” of “hoe weet ik wat goede wijn is?’ Voordat de beide zwagers dit plan van ‘een maandelijkse wijnreis, maar dan verpakt als wijnbox met vier heerlijke wijnen’ bedacht hadden, gingen er de nodige avonden aan brainstormen vooraf. Natuurlijk onder het genot van een fles wijn èn na de nodige vol geschreven A4tjes was daar VINOOS!
thuis op nummer 14 - Proost!
Wijn drinken is een beleving!
Als wijnliefhebber spreekt mij dit zeker aan en ik kan jullie vertellen dat ik 4 flessen, gevuld met heerlijke witte wijn toegestuurd kreeg, verschillend van smaak en van prijsklasse. Zoals jullie ongetwijfeld al hadden gezien, hebben wij onlangs op een avond een gezellige proeverij gehouden, natuurlijk met bijpassende borrelplank waarbij de wijnkaarten goede begeleiders waren.
thuis op nummer 14 - Proost!
thuis op nummer 14 - Proost!
thuis op nummer 14 - Proost!
En ook een warm borrelhapje hoort erbij, voor het recept hoef je alleen maar HIER te klikken ;-)
thuis op nummer 14 - Proost!
Vind je nu een wijn uit je proefbox zo lekker, kun je deze heel makkelijk (na) bestellen via de SITE, die er trouwens mooi en overzichtelijk uit ziet. Uit onze proefbox had ik, van de vier wijnen duidelijk één favoriet, en wel de Scaia Bianca met zelfs een glazen ‘kurk’ op de fles.
thuis op nummer 14 - Proost!
Tja en dan de vraag of dit nu een gesponsord blog is ..? Ja ok, ik kreeg de proefbox thuis gestuurd maar die kunnen jullie dus ook ‘gewoon’ via de site bestellen.
Enthousiast over het concept en de wijnen ben ik zeker, ik zou zeggen doe er je voordeel mee!

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

Wat een gezellige blogpost Gertrud zo’n wijnproeverij met heerlijke kazen!! Die plank ziet er geweldiggggg uit :-) met mooie wijnen erbij