Blokhut dus!

thuis op nummer 14 - Blokhut dus!

Zeker geen mancave .. en tuinhuis slaat de plank ook mooi mis, nee met al dat hout om ons heen kon het maar 1 naam worden .. blokhut dus!
En ja ik weet het, daar hebben jullie even op moeten wachten… op het uiteindelijke resultaat.
Want 17 juli schreef ik al het eerste BLOG over deze opknapklus. Ook was er HIER al een stukje van de blokhut te zien, in mijn blog over de plofbank waarbij we onze oude bank hergebruikten. Waarom het dan toch nog weer even duurde?
Ik wilde er ook een foto in het donker bij hebben maar het kwam er maar niet van om deze te maken. Tot afgelopen zaterdag!
Johan was houtblokken tot aanmaakhout aan het verzagen voor de kachel in huis, ondertussen kwistig met zaagsel aan het rondstrooien omdat dat zo gezellig zou staan ;-)
Hoe lekker om dan, in de blokhut te genieten van een borreltje en nog wat leftover eigengemaakte kippenragout. Hondje er gezellig bij, lampjes aan want het was inmiddels al pikdonker dus van de omgeving is niets meer te zien maar daar gaat het nu ook niet om ..
thuis op nummer 14 - Blokhut dus!
Niet alleen de bank is hergebruikt, de schouw/aanrecht stond bij onze vorige woning op het terras, zowel de koperen ‘wasbak’ als de beide lampjes naast de bank waren van de vorige bewoner, de kastjes aan de muur zijn oude wijnkistjes, de mokken erin komen van de kringloop, de hertjes er bovenop (ooit van mijn moeder gekregen) maakten kennis met de groene spuitbus.
Ook de voormalige hooiruif ontkwam niet aan een opfrisbeurt en kreeg 2 lagen zwarte hammerite en doet nu dienst als kussen/dekenmand.
thuis op nummer 14 - Blokhut dus!
En de blokhut by night! Niet van de allerbeste kwaliteit maar ziet het er gezellig uit of wat!?
thuis op nummer 14 - Blokhut dus!

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leoni
6 jaren geleden

Wat een geweldige plek!! Ziet er zó gezellig uit?✨

6 jaren geleden

Fijn sfeertje!

Annet
6 jaren geleden

Is erg mooi geworden Getrud! Jullie hebben weer flink je best gedaan!

Saskia
6 jaren geleden

Supermooi!!

Anne
6 jaren geleden

Ziet er gezellig uit…??