LIEFKE magazine #1

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine #!

15 December, vanuit een drukkerij in het land begint een doos aan zijn reis met eindbestemming Wateren 14. In deze doos zitten de door mij bestelde exemplaren van het nieuwe magazine LIEFKE! En ik kan niet wachten tot de bel gaat. Razend nieuwsgierig naar het magazine natuurlijk maar ook omdat dit prachtige magazine het eerste product is waarmee mijn winkel online gaat.
Dubbel Hoera!

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat er een nieuw magazine gelanceerd gaat worden, op social media gonst het al weken, zelfs wel al maanden. Donderdag 21 december wordt het wachten dan eindelijk beloond en is het feest voor het team van LIEFKE magazine want dan start de officiële verkoop. Van een concept, uitgewerkt in een ruitjesschrift, tot een magazine met een boekgevoel.
Wat een bijzondere weg heeft het team bewandeld de afgelopen drie jaar.
Met als resultaat een prachtig vormgegeven magazine.

Waar LIEFKE voor staat:
Rust, eenvoud en natuur; dat zijn de pijlers waar ons magazine op gebaseerd is. We blijven dicht bij huis en gaan niet over grenzen. We delen persoonlijke verhalen, werk van medelanders en het leven in ons land. We volgen de Nederlandse seizoenen en publiceren natuurgetrouw; het helpt ons vertragen en te leven met aandacht. LIEFKE vindt niks vanzelfsprekend en gelooft dat geluk te vinden is in het alledaagse.

LIEFKE is in 2015 opgericht door Yfke Metz. Een creatieveling met liefde voor fotografie, styling en schrijven. Uit schaamte voor haar uiterlijk, door de huidziekte van Dühring, hield zij zich jarenlang verborgen. Het was moeilijk geconfronteerd te worden met het vrouwelijk schoonheidsideaal dat ze standaard voorbij zag komen op televisie en in de bladen. Door bewust te kiezen om van zichzelf te gaan houden, haar uiterlijk te accepteren en in te zien dat ze goed is zoals ze is, overwon ze haar schaamte. Met LIEFKE magazine heeft ze als doel een magazine te maken met herkenbare verhalen en echte beelden. fragiel + OERSTERK

Onderstaande beelden komen uit de eerste editie van LIEFKE en geven een goed beeld van het magazine. Een magazine met veel witruimte en prachtige fotografie, gevuld met interviews, gedichten, columns, mode, interieur, architectuur, natuur en voeding (hierbij krijg je al een heerlijk recept cadeau).
Wil je nu zeker weten dat je LIEFKE magazine met de kerst kunt lezen, dan kun je hem in mijn winkel reserveren! (reserveren via site, kopje winkel!) Het magazine wordt dan vanaf 20 december verzonden.
thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine