Driekoningen, dag Kersthuis 2017

thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017

Wisten jullie het al? Het is 2018!
Als ik je nog geen gelukkig nieuwjaar heb gewenst, bij deze! En wat ging het jaar 2017 weer snel voorbij. Ik schreef het al op Instagram maar ook bij ons veel gebeurd, leuke dingen maar helaas ook helemaal geen leuke zoals dat nu eenmaal gaat in het grote mensenleven. Dus ergens in december bedacht ik dat het wel een mooie tijd was om het eens even lekker rustig aan te doen en eerlijk gezegd zit ik nog steeds een beetje op dat kerstwolkje. We zitten ook nog in het staartje van de kerstvakantie, (a.s. maandag ook nog heerlijk vrij) vroeg opstaan is dan ook geen must en zeg nu zelf, als het ook nog zo donker is kan 08.30 (0f 09.00 ;-)) opstaan ook geen kwaad. Het enige ‘verplichte’ waar ik niet onderuit kom is af en toe met een stofzuiger door de boerderij heen rennen en de was gaat niet vanzelf maar verder .. wat aanrommelen, beetje netflixen, met het hondje lopen. Ook ben ik lekker aan het bakken want om wat voor reden dan ook, ik gaf mezelf daar de laatste maanden haast geen tijd voor. En dat is dan ook meteen een (goed) voornemen voor 2018, ik ga weer meer tijd in de keuken doorbrengen. Ik geloof ergens in het voorjaar van 2017 ;-) dat ik een start maakte met het sorteren van al mijn uitgescheurde recepten en het bijlezen van bijna een jaargang Delicious. Inmiddels puilt 1 keukenla uit van eerder genoemde en dus nog groter geworden papiervoorraad maar daar gaat dus verandering inkomen en daar begin ik volgende week mee. Ik denk er zelfs over om het bakken een wekelijks terugkerend item op mijn blog te laten worden maar hoe ik dat precies wil en het eruit moet komen te zien, ben ik nog met mijzelf over aan het brainstormen. Dat bakken etc is dan wel weer lastiger te combineren met dat andere kleine voornemen…maar daarom is hij dan ook klein!
Afijn, het is vandaag drie koningen en ieder jaar op 6 januari verlaat kerst definitief ons huis.
thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017Natuurlijk wil ik jullie nog even laten zien hoe ons kersthuis er uit zag èn ach, dan ook maar een paar foto’s die ik nam van het kerstkoekjes bakken … en als toetje de boerderij mèt onze mooie kerstster, in de sneeuw.
Fijn weekend!
thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017
thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017 thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017
thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017 thuis op nummer 14 - Driekoningen, dag Kersthuis 2017

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

Wat een ruimte zeg. Ik mis dat wel in mijn eigen huis. Het lijkt me heerlijk om zo’n groot huis te hebben!

roelie
6 jaren geleden

Erg mooi..ben benieuwd wat je gaat bakken allemaal..

Karin Maatman
6 jaren geleden

Succes met al je lekkere recepten! Ik stuur je nog eentje van glutenvrije havermout pannenkoekjes met chocoladesaus, mmmmmmm

Janita
6 jaren geleden

Wel even wennen hoor, zonder alle kersterige gezelligheid. Maar een fris nieuwjaarshuis is ook fijn. Love the kerstboomposter btw! Enne, een voornemen is wat het is hè… een voornemen ;)

6 jaren geleden

Ziet er heel gezellig uit! En je hebt de bank verplaatst…mooi plekje zo!