showUp 2018 *1

thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1

Zondag 4 februari, het is nog schemerig als ik rond achten in de auto stap (je moet er wat voor over hebben om op het platteland te wonen ;-)) Normaal gesproken lig ik op zondagochtend, zeker op dit tijdstip, nog lekker in bed maar niet vandaag. De navigatie is ingesteld om mij naar Vijfhuizen te brengen voor een dag van gezelligheid èn inspiratie op de showUp.
Voordeel van een zondag èn dit tijdstip, er zijn niet veel medeweggebruikers en voor tienen ben ik op mijn plek van bestemming. Op naar de koffie!

In willekeurige volgorde, dan weten jullie gelijk hoe onze route over de beurs was, een kleine impressie van mijn dag…

(links)
Weinig tijd en toch krijgt JURIANNE het weer voor elkaar om nieuwe en prachtige producten voor ons te creëren, de FLY poster en de tweekleurige twig in pink/green.
(rechts)
Wat een prachtig eerste magazine hebben deze dames gecreëerd, RUST EENVOUD EN NATUUR zijn de pijlers van LIEFKE MAGAZINE, nu vol spanning wachtend op nummer 2!
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
Wie wil er nu niet 1 (of meer) van deze juweeltjes, ze komen allemaal uit de handen van Klaartje de Hartog van KEECIE, hoe lees je op haar site, hier vind je ook haar webshop.
(rechts)
Waarom ik de prachtige fijne sieraden van STUDIO MHL JEWELRY niet eerder heb gezien is mij een raadsel maar bij deze ‘goedgemaakt’ en voor nu wel perfect op tijd > mijn verjaardagslijstje was nog niet klaar..
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
De prachtige producten van STUDIO HARM en ELKE mogen hier zeker niet ontbreken, ik ben groot fan van de kleurschaaltjes maar het houten blok met de kleurstaafjes had ik ook zo mee naar huis willen nemen.
(rechts)
Velen van jullie kennen die mooie Amsterdamse huisjes in pasteltinten bij elkaar gehouden door het neonkoord van KESEMY DESIGN maar je vindt nog veel meer producten in haar shop.
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
Mijn subtiele hint *ik legde de van de beurs meegenomen kaart met de vazen erop op tafel naast zijn bord* is nog niet aangekomen… dus ik zal mijzelf maar op 1 of 2 prachtige Clasilium’s van SCANDINAVIAFORM trakteren, met grote voorkeur voor die allergrootste natuurlijk ;-)
(rechts)
De konijntjes van Atelier-Pierre huppelen al door onze boerderij, deze elanden zouden er nog best bij kunnen maar de wolf of ram in maatje L zijn toch echt de kers op de slagroomtaart. Al deze houten dieren want er zijn er nog meer, bestaan uit een puzzel van vier stukken die heel makkelijk in elkaar gezet worden.
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
VIA MARTINE print al jouw Instagramfoto’s op verschillende producten, zoals bijvoorbeeld als collage, kalender of magneet. Daarnaast kun je tegenwoordig ook mooie natuur/letter of modelfotografie producten kopen.
(rechts)
Als redelijk verslaafd wordfeud speler kan ik niet anders dan deze #wordcubes geweldig leuk vinden. Meer dan 1000 woorden kun je maken uit 1 set. De old school alfabet blokken zijn herontwerpen voor de millennials met werelds eerste # > MAISONDEUX
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
Misschien niet heel vernieuwend maar absoluut te moeite waard. Zeg nu zelf, hoe leuk zijn bijvoorbeeld die nietmachines van Monograph, het office label van HOUSE DOCTOR en de producten van NICOLAS VAHE zijn niet alleen een lust voor het oog!
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
Ik had eigenlijk deze prachtige high tray VITRA wel leeg willen eten en dan hupsakee in mijn tas maar kon me, op beide punten, beheersen.. als het nu de ijsgrijze variant was geweest ;-)
(rechts)
Deze Lampe, zoals Wendy van ET AUSSI … ze heeft genoemd zie ik wel bij ons in de boerderij hangen. En buiten zeker ook en hoe fijn, laat er nu ook een Lampe tuin zijn. De Lampe is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren, zowel als plafondlamp als stekkerlamp en keuze uit verschillende lengtes snoer. Lampe tuin heeft keuze uit 9 kleuren maar heeft dan wel weer een snoer van 6 meter lang.
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
Altijd een feestje met de prachtige cadeauverpakkingen van OMPAK met oa ontwerpen van Jurianne Matter.
(rechts)
En als we het dan toch over feestjes hebben passen daar de tafels van DE WERELD VAN SNOR en ENGEL. geweldig goed bij.
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
(links)
Geen geheim dat ik van de kleuren blauw en groen houd en ook van vazen, het liefst gevuld met mooie bloemen. Wat dan een mooi ezelsbruggetje is naar
(rechts)
de stand van CARMELA BOGMAN, ik schreef HIER en HIER al eerder een blog over haar stijlvol ontworpen mobiele bloemenpers maar ze doet nog ontzettend veel meer, bijvoorbeeld het ontwerp van deze geweldige tuin > de koppeltuin in Hardenberg.
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik in eerste instantie viel voor deze te gekke VWcamper maar de prachtige kleuren van de handdoeken en plaids (alles gemaakt van 100% eco-vriendelijk katoen) van BON BINI zijn ook zeker het bekijken waard.
thuis op nummer 14 - showUp 2018 *1
tot de volgende keer..

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anne
6 jaren geleden

Leuk!?