vogeltraktatie..

En wat kunnen de vogels het nu goed gebruiken, ze maken dankbaar gebruik van de vetbollen (gekocht of zelfgemaakt, het is tenslotte vakantie), vogelpindakaaspotjes of pinda-en popcornslingers. Maar kennen jullie deze prachtige vogeltraktatie ‘Desserts for Birds’ al?
Dit ijsje voor vogels komt uit de studio van Carmela Bogman, we kennen haar onder andere van de prachtige flowerpress, ik schreef er hier en hier een blog over. Dit ijsje lijkt op een magnum maar dan voor vogels, pure verwennerij voor onze vogelvrienden.
thuis op nummer 14 - vogeltraktatie..
thuis op nummer 14 - vogeltraktatie..
Desserts for Birds is verkrijgbaar in de smaken Delicious Red, Chunky Flavour en Mixed Temptation. Voor elk ‘ijsje’ wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten zaden waardoor je ook een gevarieerd vogelpubliek in je tuin of op je balkon krijgt, hoe leuk is dat!
thuis op nummer 14 - vogeltraktatie..
Desserts for Birds wordt per twee verpakt in een transparant doosje, zodat de ijsjes goed zichtbaar zijn. Zeg nu zelf, wie wil dit niet cadeau krijgen.
Oh en als de vogels de ijsjes verorberd hebben, komt er een origineel lasergesneden ijsstokje tevoorschijn, in de vorm van een roodborstje, een koolmeesje of een halsbandparkietje.
Dat vind ik dan weer zo origineel en knap bedacht van Carmela!

Deze toffe vogeltraktaties kreeg ik van Carmela, dat maakt dit een gesponsord blog…

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janita
6 jaren geleden

Supertof idee! Ik hoop alleen dat het mooie weer een beetje aanhoudt zodat de vogeltjes zichzelf weer kunnen redden… en wij lekker buiten kunnen zitten :)

6 jaren geleden

Ik had ook zo’n ijsje voor de vogels en dat viel goed in de smaak. Binnen to time schoon op. Gelukkig is het weer wat zachter weer en kunnen ze makkelijker eten en drinken vinden…op naar de lente!

Anne
6 jaren geleden

Leuk… genieten maar, van je vogeltjes …?
Kan nu nog even…