vogeltraktatie..

En wat kunnen de vogels het nu goed gebruiken, ze maken dankbaar gebruik van de vetbollen (gekocht of zelfgemaakt, het is tenslotte vakantie), vogelpindakaaspotjes of pinda-en popcornslingers. Maar kennen jullie deze prachtige vogeltraktatie ‘Desserts for Birds’ al?
Dit ijsje voor vogels komt uit de studio van Carmela Bogman, we kennen haar onder andere van de prachtige flowerpress, ik schreef er hier en hier een blog over. Dit ijsje lijkt op een magnum maar dan voor vogels, pure verwennerij voor onze vogelvrienden.
thuis op nummer 14 - vogeltraktatie..
thuis op nummer 14 - vogeltraktatie..
Desserts for Birds is verkrijgbaar in de smaken Delicious Red, Chunky Flavour en Mixed Temptation. Voor elk ‘ijsje’ wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten zaden waardoor je ook een gevarieerd vogelpubliek in je tuin of op je balkon krijgt, hoe leuk is dat!
thuis op nummer 14 - vogeltraktatie..
Desserts for Birds wordt per twee verpakt in een transparant doosje, zodat de ijsjes goed zichtbaar zijn. Zeg nu zelf, wie wil dit niet cadeau krijgen.
Oh en als de vogels de ijsjes verorberd hebben, komt er een origineel lasergesneden ijsstokje tevoorschijn, in de vorm van een roodborstje, een koolmeesje of een halsbandparkietje.
Dat vind ik dan weer zo origineel en knap bedacht van Carmela!

Deze toffe vogeltraktaties kreeg ik van Carmela, dat maakt dit een gesponsord blog…

6 Comments

 1. Leuk… genieten maar, van je vogeltjes …😉
  Kan nu nog even…

  • Echt hè, ook wel wat voor bij jou. Doen we zeker, ze blijven alleen niet lang genoeg stil zitten om een leuke foto van ze te maken, haha.

 2. Ik had ook zo’n ijsje voor de vogels en dat viel goed in de smaak. Binnen to time schoon op. Gelukkig is het weer wat zachter weer en kunnen ze makkelijker eten en drinken vinden…op naar de lente!

  • Ja precies en nog leuk om te zien ook, vind het ‘stokje’ wat overblijft ook zo goed bedacht. Ja heerlijk, je kunt de lente al bijna ruiken maar ook dan mag je bijvoeren. Zeker als ze met de tweede leg beginnen ;-)

 3. Supertof idee! Ik hoop alleen dat het mooie weer een beetje aanhoudt zodat de vogeltjes zichzelf weer kunnen redden… en wij lekker buiten kunnen zitten :)

  • Echt hè, zo leuk gevonden en dat ‘stokje’ wat overblijft is ook zo top bedacht. Ja heerlijk en weer zonder jas naar buiten.. enne bijvoeren kan ook in de lente geen kwaad, zeker ten tijde van de tweede leg kunnen ze best wat extra’s gebruiken ;-)

Comments are closed.