LIEFKE magazine #2

thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine #2

De lente heeft zijn intrede gedaan en daarmee ook het sein voor de volgende uitgave van Liefke Magazine. In december werd nummer 1 feestelijk gelanceerd, ik schreef er toen ook een blog over. Wil je deze nog even teruglezen en zo wat meer te weten komen over het ontstaan, het proces en de weg naar het uiteindelijke bookmagazine, klik dan HIER!
thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine #2
Een kwestie van anders kijken…
“Het thema Positiviteit staat centraal in de 2e editie van LIEFKE magazine.
En omdat ik zeker iemand ben van ‘het glas is halfvol’ is het des te leuker dat er in deze uitgave van #liefkemagazine maar liefst 12 pagina’s gevuld zijn met een binnenkijker in onze boerderij..
thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine #2
Afgelopen weekend werd Creative Life voor de 2de keer georganiseerd, helaas ging het dit jaar aan mijn neus voorbij maar vorig jaar was ik er wel en hebben Yfke en ik elkaar voor het eerst ontmoet. Daar werden o.a. de eerste plannen gesmeed voor deze binnenkijker en ik vind hem prachtig geworden. Jullie snappen dat ik nu (nog) niet alle foto’s ga plaatsen maar niet getreurd want net zoals deel 1, kun je ook deze editie bestellen via mijn site, onder het kopje ‘winkel’ ..
Heerlijk voor het komende paasweekend met zo’n lekkere risotto erbij.
Oh en natuurlijk dat halfvolle glas wijn!
thuis op nummer 14 - LIEFKE magazine #2

5 Comments

Comments are closed.