Ferleon ambassadeur – Cookware & Patio Cooker BBQ’s

thuis op nummer 14 - ferleon ambassadeur

Dat ik van koken en bakken houd, is al lang geen geheim meer. Net zoals ik het ook heel fijn vind om te werken met duurzame producten van goede kwaliteit èn ja dan ook graag mooi vormgegeven, het oog wil ook wat nietwaar. Helemaal niet raar dus dat ik meteen gecharmeerd was van de ‘kookpotten’ en Patio Cooker BBQ van Ferleon. En mijn enthousiasme neemt alleen maar toe nu ik de ‘potten’ en cooker meerdere keren gebruikt heb. In de blogs deel I en deel II die ik over Ferleon schreef lees je meer over het bedrijf en onze eerste kennismaking met de Patio Cooker. Natuurlijk vind je ook uitgebreide informatie op hun site.

Het past dan ook helemaal bij mij dat thuisopnummer14 zich nu ambassadeur van Ferleon mag noemen. Wat o.a. betekend dat je via mij de ‘kookpotten’ en natuurlijk de ‘patio cooker’ kunt bestellen en zelf kunt ervaren waar ik zo enthousiast over ben. Via de link > thuisopnummer14.ferleon kom je meteen in de shop waar je naar eigen ‘smaak’ je potten en/of cooker kunt samenstellen. Vervolgens gebruik je bij het afsluiten van jouw bestelling in het winkelmandje de couponcode Thuisopnummer14, hier door ontvang je altijd een pannenlapset t.w.v. €8,– bij je bestelling, maar het mooiste komt nog .. want de SEIZOENS-actie is:
bestel je nu een Patio Cooker en je vult de code Thuisopnummer14 in krijg je een zwart ‘kookpotje’ van 12cm (t.w.v. €75,) cadeau!
bestel je een Patio Cooker mèt trolley en je vult de code Thuisopnummer14 in krijg je een zwarte ‘kookpot’ van 22cm (t.w.v. €165,) cadeau!
Vergeet dus niet de code in te vullen want anders snijd je jezelf in de vingers ;-)

Zoals ik al eerder aangaf kun je dus kiezen op wat voor manier je de Cooker – èn ook de ‘kookpotten’ – samenstelt, wij waren gelijk gecharmeerd van de Plancha en inmiddels is de Gaspit ook toegevoegd, maar ik weet zeker dat de Grill hier ook nog wel hun intrede gaat doen.

Wij hebben natuurlijk de Patio Cooker al flink uitgeprobeerd, o.a. met onderstaand gerecht..!
In de ochtend de garnalen (ik gebruikte hier diepvries cocktailgarnalen, zak à 450 gram) in de kruidenmarinade zetten zodat de smaken goed in de garnalen kunnen trekken. Een paar rode uien medium grof snijden, kastanje champignons (biologisch, bakje van 250 gram) in schijfjes en 2 flinke preien in dunne ringen. Nog wat olijfolie eroverheen en bakken maar. Wel blijven husselen!
thuis op nummer 14 - ferleon ambassadeur
Zo is het al geweldig lekker maar wil je er nog iets naast, is dit mengsel ook heerlijk met bijvoorbeeld gnocchi en deze kun je (nadat je ze even gekookt hebt) zo meebakken.
thuis op nummer 14 - ferleon ambassadeur
Bon Appétit …

8 Comments

    • Ja echt hè Alet, helemaal eens! Dank, heerlijk combinatie. De komende (vakantie)weken gaan we er zeker vaker gebruik van maken. X

  1. Oeh wat een prachtige actiefoto van de garnalen, ik kan ze bijna ruiken!!! Ziet er heerlijk uit Gertrud

Comments are closed.