Dat ik van koken en bakken houd, is al lang geen geheim meer. Net zoals ik het ook heel fijn vind om te werken met duurzame producten van goede kwaliteit èn ja dan ook graag mooi vormgegeven, het oog wil ook wat nietwaar. Helemaal niet raar dus dat ik meteen gecharmeerd was van de ‘kookpotten’ en Patio Cooker BBQ van Ferleon. En mijn enthousiasme neemt alleen maar toe nu ik de ‘potten’ en cooker meerdere keren gebruikt heb. In de blogs deel I en deel II die ik over Ferleon schreef lees je meer over het bedrijf en onze eerste kennismaking met de Patio Cooker. Natuurlijk vind je ook uitgebreide informatie op hun site.
Het past dan ook helemaal bij mij dat thuisopnummer14 zich nu ambassadeur van Ferleon mag noemen. Wat o.a. betekend dat je via mij de ‘kookpotten’ en natuurlijk de ‘patio cooker’ kunt bestellen en zelf kunt ervaren waar ik zo enthousiast over ben. Via de link > thuisopnummer14.ferleon kom je meteen in de shop waar je naar eigen ‘smaak’ je potten en/of cooker kunt samenstellen. Vervolgens gebruik je bij het afsluiten van jouw bestelling in het winkelmandje de couponcode Thuisopnummer14, door het gebruik van deze code ontvang je sowieso een pannenlapset t.w.v. €8,– bij je bestelling.
Zoals ik al eerder aangaf kun je dus kiezen op wat voor manier je de Cooker – èn ook de ‘kookpotten’ – samenstelt, wij waren gelijk gecharmeerd van de Plancha en inmiddels is de Gaspit ook toegevoegd, maar ik weet zeker dat de Grill hier ook nog wel hun intrede gaat doen.
Wij hebben natuurlijk de Patio Cooker al flink uitgeprobeerd, o.a. met onderstaand gerecht..!
In de ochtend de garnalen (ik gebruikte hier diepvries cocktailgarnalen, zak à 450 gram) in de kruidenmarinade zetten zodat de smaken goed in de garnalen kunnen trekken. Een paar rode uien medium grof snijden, kastanje champignons (biologisch, bakje van 250 gram) in schijfjes en 2 flinke preien in dunne ringen. Nog wat olijfolie eroverheen en bakken maar. Wel blijven husselen!
Zo is het al geweldig lekker maar wil je er nog iets naast, is dit mengsel ook heerlijk met bijvoorbeeld gnocchi en deze kun je (nadat je ze even gekookt hebt) zo meebakken.
Bon Appétit …
Oeh wat een prachtige actiefoto van de garnalen, ik kan ze bijna ruiken!!! Ziet er heerlijk uit Gertrud
Ha ha ja hè, ik geloof het gelijk.. al is het alleen al door de knoflook ;-) Was het ook Denise, X
Wat een toffe samenwerking Gertrud!
Je garnalen-mengsel ziet er heerlijk uit!
Ja echt hè Alet, helemaal eens! Dank, heerlijk combinatie. De komende (vakantie)weken gaan we er zeker vaker gebruik van maken. X
Super leuk dat je nu ambassadeur bent!! Mooie producten??
Jaa, echt te gek. Ben er heel blij mee. Absoluut Leoni en prachtige kwaliteit!
Ziet er heerlijk uit, Gertrud!
Dank je wel Anne en dat buiten koken is zo leuk!