Tiny houses.

thuis op nummer 14 - tiny houses ..

Maar dan van papier en genoeg om een gezellig dorp mee te creëren. Deze 12 huisje, in fijne kleuren en met de geweldige naam HEIM, zijn ontworpen door Jurianne Matter.

Kleine huisjes.

Ik had de set al even in huis maar kon ze nergens meer vinden. Ik heb namelijk nogal de (nare) gewoonte om spullen iets te goed op te bergen. Komt bij dat ik ook wel van het bewaren ben,
je weet immers maar nooit wanneer je het weer nodig bent. Geloof mij, hoe vaak ik al niet gehad heb dat ik iets weg deed om datgene nu juist de volgende dag weer nodig te hebben. Maar deze week, toen ik na zeker een half uur zoeken mijn kleine huisjes nog niet had gevonden, was de maat vol. Ik ging op zoek naar die spreekwoordelijke bezem, om hem eens flink door mijn werkkast te halen. En dat is gelukt kan ik melden, als ik nu de deur open doe zie ik een overzichtelijk geheel en weet ik weer precies waar alles te vinden is. (benieuwd hoe lang dit zo blijft ;-))
En jullie raden het al, ik vond dus ook mijn dorp terug!
thuisopnummer14 - tiny houses ..

 

 

Overal is aan gedacht.

En wat voor een dorp, verschillende bouwstijlen komen je tegemoet als je het folie losmaakt. Landelijk, urban, knus en oud maar ook nieuw en modern, met bovendien een hip botanisch zwart-wit behangetje aan de binnenkant. Natuurlijk heeft Jurianne overal aan gedacht, de huisjes zijn al voorgestanst, voorgerild, en ook de raampjes zijn er al uitgebroken. Er komt dus geen schaar aan te pas, een tube lijm volstaat.
thuisopnummer14 - tiny houses ..
Simpelweg de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen. Ik vond het wel grappig om een paar huisjes ‘verkeerd om’ aan elkaar te plakken, dus met die mooie print aan de buitenkant. Leuk toch? Er zitten zelfs heuse huisnummertjes in stickervorm bij, jullie zagen vast al welk huisnummer ik plakte ;-)
thuisopnummer14 - tiny houses ..
Wat je zoal met de huisjes kunt doen? … Jurianne heeft verschillende voorbeelden op haar site staan. Door het handige formaat, HEIM is net zo groot als een A4tje, is het handig om als cadeautje te verzenden, het past perfect door de brievenbus!
Natuurlijk vind je alle HEIM-informatie – èn al haar andere prachtige ontwerpen –  op www.juriannematter.nl

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Ik heb hier ook zo’n mooi en gezellig dorpje staan :-)

5 jaren geleden

Heel leuk en gezellug dorp!!

5 jaren geleden

Ze zijn zo leuk! Ik zag dat Jurianne een nieuwe set heeft in andere kleuren. Heel benieuwd of we die kunnen bewonderen op de ShowUp.