Fam FlowerFarm *dahlia’s

Dahlia Mania @ Fam Flower Farm! Zo luidde de uitnodiging van Linda & Marlies een poosje terug. En afgelopen vrijdag, op de laatste dag van augustus, was het zover en mocht ik weer aanschuiven voor een heerlijke èn gezellige lunch tussen de dahliavelden. Ik was goed voorbereid op pad gegaan, de laarzen lagen achterin de auto (het is tenslotte Nederland), ik had me ingesmeerd met factor 50 (iets met door schade en schande wijs geworden), en in mijn fototoestel zat een volle batterij en ik nam nog 1 extra (ook vol natuurlijk) mee.

thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
Tijdens de lunch, nadat ‘mijn’ 12 mede dahlialiefhebbers en ikzelf ons kort aan elkaar hebben voorgesteld, vertelt Marlies het een en ander over de dahliakwekerij.
Wisten jullie trouwens dat Linda & Marlies op hun site ook een BLOG hebben, hier geven ze handige tips voor zowel de dahlia’s als de tulpen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je de dahlia’s moet planten, of hoe je ze bewaard in de winter. Natuurlijk kun je op hun SITE ook de meest prachtige dahlia’s en tulpen bestellen!! Als jij een keuze hebt gemaakt dan wordt jouw bestelling vervolgens met zorg ingepakt en verstuurd!
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
Behalve het buitje ’s ochtends bleef het gelukkig droog en met de echte Hollandse luchten was het prachtig fotograferen in de dahliavelden. Mooi ook met de regendruppels die op de bloemen bleven liggen. Daarnaast mochten we ook allemaal een prachtige bos dahlia’s samen stellen om mee naar huis te nemen! Het was weer een hele geslaagde en gezellige dag, iedereen bedankt daarvoor en met name Linda & Marlies natuurlijk voor het organiseren en de gastvrijheid. Rest mij alleen nog jullie te overladen met een klein deel van mijn gemaakte dahliafoto’s, Enjoy!
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia's
thuis op nummer 14 - Fam FlowerFarm *dahlia'sLosse Bloemen, de rechter maakte Linda ;-) Fam FlowerFarm

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Topfoto’s Topdahlia’s Topdagje en…..Topmodel!
Liefs
X Sabrina

Karin Maatman
5 jaren geleden

Fantastisch al die kleuren! Love it!

5 jaren geleden

Ohhh die foto’s, super mooi Gertrud xxx