Waar is het feestje?

thuis op nummer 14 - waar is het feestje

Hier is het feestje! Vandaag mag dat meiske met die bolle toet namelijk 49 kaarsjes uitblazen! Hoera! Nu weet ik niet hoe jullie over ouder worden denken maar ik denk alleen maar, hoe ouder hoe beter. Een beetje zoals kaas, zeg maar. Dat vind ik ook alleen maar lekkerder als hij ouder wordt ;-) Iedere dag het leven vieren èn ja, de ene dag vier je het wat harder dan de andere.
Al schreef ik al eerder dat mijn glas vaker halfvol dan halfleeg is. Kleine dingen waar ik blij van word, bijvoorbeeld als het zonnetje doorbreekt na een regenbui. Zuna die als een malle door het bos rent of zoals afgelopen maandagochtend toen ‘ons’ roodborstje weer even kwam groeten.
Niet nodig te zeggen dat het leven (of je verjaardag) vieren het fijnst is met dierbaren om je heen.

blij

Ik mag dan 49 geworden zijn maar ik kan kinderlijk blij worden van het krijgen van cadeau’s!
Ik bedoel, bestaat er werkelijk iemand die dat niet leuk vindt? Hoe dan ook, ik gaf de afgelopen tijd al wat hints in mijn mannenhuishouden. Helemaal na mijn bezoek aan showUp ;-) En op Pinterest verzamel ik al een paar jaar de mooiste spullen bijeen. De subtiele naam van dit bord? “My Wishlist, I celebrate my birthday on February 13, in case you’re wondering…” Benieuwd of ik na vandaag wat af kan strepen/verwijderen. Maar genoeg over mijn cadeau’s, laten we het eens over jullie cadeau’s hebben. Want hoe leuk is het om op mijn verjaardag cadeau’s weg te geven! Om jullie te laten weten hoe ik het waardeer dat jullie mijn blogs volgen/lezen èn vaak ook nog gezellige reacties achterlaten. Wat natuurlijk ook geldt voor het volgen van thuisopnummer14 op Instagram.

thuis op nummer 14 - waar is het feestje

hoe dan?

# Als eerste, de makkelijkste manier om mee te doen kan door onderaan dit blog een reactie achter te laten, je naam gaat dan 1 x in de tombola.
# Als tweede, je laat op FACEBOOK een reactie achter, en je deelt de foto op mijn Facebookpagina. Dan ding je 2 x mee voor de prijzenpot.
# Als derde, je laat op INSTAGRAM een reactie achter en je tagt 2 vrienden (meer mag natuurlijk ook, nieuwe volgers zijn altijd welkom), je doet 3 x mee.
# Als vierde en laatste, je doet al het bovenstaande, hierdoor telt je naam 4 x mee!
Natuurlijk vind ik het erg leuk als je mij ook op deze kanalen gaat volgen!!
En ben je nu heel nieuwsgierig naar wat ik allemaal in het cadeaupakket heb gestopt, hoef je alleen maar op de woorden in hoofdletters te klikken!

line-up..

Ga er maar even voor zitten want al zeg ik het zelf, het is een mooie line-up geworden!
1* Wie wordt er nu niet blij van bloemen, helemaal als het zo’n feestelijke naam draagt als TUINCONFETTI. Je krijgt 2 zakjes vrolijke confetti om buiten in je tuin te strooien, er zitten zaadjes van veldbloemen in.
2* Niets leuker om nog langer van oa de leeuwenbek, scheefbloem, middagbloem, petunia, klaproos en matrecaria (knoopjescamillie) uit de tuinconfetti te genieten met de FLOWERPRESS in pocketformaat. Hoe tof, je krijgt een roze!
3* Als er even geen bloemen op tafel staan kun je toch van ze genieten met deze canvas prints van BLOEMENSCHETSEN gemaakt in 1918.
4* Een stuk jonger zijn de prachtig geïllustreerde KAARTEN, getekend met inkt en fineliner. Je krijgt de sneeuwbal (A5), de hommel, het lieveheersbeestje, een roodborstje maar ook de das en vos.

we zijn er nog niet..

5* Win je dit pakket, dan ben je een echte LUCKY BIRD .. en dan krijg je er ook nog één cadeau. Hij vliegt niet weg want hij is van porselein.
6* Het volgende cadeau valt in de categorie win-win, het is eigenlijk voor onze VOGELVRIENDEN maar als zij smullen, kun jij daar weer van genieten.
7* Vogels en blaadjes voor aan de muur, daar zijn deze FLY en TWIG perfect voor.
8* Nog meer blaadjes maar ook appels en peren, deze CADEAULABELS geven jouw ingepakte cadeaus net dat beetje meer.
9* Deze vis is helemaal in BALANS, zelfs als je hem aan een spijkertje hangt.
10* Voor als je een paar kleine bloemetjes uit je veldbloemenveld plukt, is dit het perfecte VAASJE.

nog steeds niet..

11* Om die prachtige kaarten mooi op te hangen stop ik een PINCH in het pakket. Twee delen eik met een elastiek, eenvoudig maar zo mooi.
12* Voor het zwaardere werk gebruik je liever de essenhouten WANDHAAK, in een neutrale kleur dus hij past in ieder interieur.
13* Misschien gebruik je bovenstaande haak wel om een lijst op te hangen, bijvoorbeeld met deze COOLE POSTER erin… of is het de C van Congratulations of Chocolade ;-) wat overigens wel de achtergrondkleur is.
14* Je vergeet nooit meer een verjaardag met deze verjaardagsKALENDER.
15* Als je niet meer dan je mobiel en pasjes mee wilt nemen naar een verjaardagsfeest, is dit TASJE van soepel leer reuze handig.

het eind is in zicht!

16* Na het feest is het heerlijk bijkomen met een kop thee, maar dan wel een feestelijke natuurlijk. Dat lukt prima met dit KUNSTWERKJE op je theekop. En als de thee op is hoef je geen afscheid van het kunstwerkje te nemen, ze zijn namelijk opnieuw te gebruiken.
17* Niets zo fijn om wat te lezen bij je kop thee, na het winnen van dit pakket, ben je twee prachtig vormgegeven MAGAZINES rijker.
18* Dan kan sfeerverlichting niet uitblijven, wat prima lukt met deze mooie roze DESIGNKAARS. Twintig branduren heeft hij èn een ‘golden touch’, waardoor de vlam drievoudig reflecteert.
19* We zijn er bijna, ik geef alvast een DIKKE X..
20* Als laatste in dit pakket, het alom bekende en reuze handige OPBERGKRATJE. Het doet zijn naam eer aan, alles past er in!

succes

Rest mij alleen nog om jullie 1 voor 1 veel succes te wensen! Oh wacht, laat ik nog een einddatum- en tijd bepalen. Vandaag over een week lijkt me wel mooi, 20-02 om 20.02 uur gaan de lijnen dicht. Pak ik mijn telraam erbij om wat orde op zaken te stellen. Vrijdag 22-02 rond 22.02 maak ik de winnaar bekend.


21 Comments

 1. Anja van der Velde /happy clappy home op IG

  Oh wauw, wat is dit gaaf! Gefeliciteerd met je verjaardag en ik doe graag mee voor mezelf en mijn dochter, die sommige dingen dolgraag zou willen hebben voor op haar kamer! Groetjes

 2. Wat een vrolijk feest !! Gefeliciteerd met je 49 Ste verjaardag ☀️🌿💛

 3. Supergaaf! Ik heb ’t niet eens allemaal bekeken want was al blij genoeg na de eerste 4 ofzo en hoel euk is een verrassing ook?

 4. Wat een leuke actie op deze heuglijke dag. Gefeliciteerd heb ik je al op Instagram, maar ik doe het hier gewoon nog een keer. En die foto, die is te geweldig, 4 generaties. Mijn oma was helaas al overleden toen onze dochter werd geboren, onze 3 zoons heeft ze wel gekend.

 5. Jelly Oosterveld

  Wat een prachtige foto van 4 generaties, ik heb ook zo’n foto. Nogmaals gefeliciteerd, mooi om op deze dag cadeaus te krijgen maar ook om weg te geven.

 6. Wat een gave dingen allemaal, word ik vrolijk van 😜 En natuurlijk van harte gefeliciteerd! 🎉😊

 7. WoW! Mooi hoe je geniet van het ouder worden! Van harte! 🥂 En wat een lijst van cadeaus! Allereerst wens ik dat jij lekker verwend wordt, en als ik dan een kansje maak op een van je kadootjes zou dat leuk zijn!☺️ Groet! Margreet (bymargreet | Insta)

 8. Wel benieuwd of die mannen van jou je hints opgemerkt hebben ;-)
  en ik wens je nog een hele fijne avond. Je deelt hier een mooie lijst met ons en ik waag daarom graag een kansje :-)
  Xxx

 9. Heel leuk!! Zo laat je iemand anders zich ook helemaal jarig voelen. Alleen dan even geen jaartje ouder ;-)

 10. HAPPIEST BIRTHDAY …en wat een prachtige kado’s geef je weg!!!

 11. Ik geniet ook juist vaak van kleine dingen!
  Zoals nu 7.00 in de ochtend en ik hoor de merel fluiten, terwijl ik midden in de stad woon….

  Leuke aanleiding voor je actie♡
  Hartelijke instantie van mij!
  Wilma

 12. Nog van harte, wat een leuke blogs schrijf je altijd. Graag doe ik mee voor het prijzenpakket. Gr. Marjolein van der Meer

 13. Nathalie Boonekamp

  Van harte gefeliciteerd!
  Wat een prachtig pakket.
  Te mooi om niet een kansje te wagen. Met zoveel moois om niet alleen mijzelf maar ook lieve mensen om mij heen te verblijden.
  Fijne dag!🍀

 14. Nogmaals gefeliciteerd! Wat een prachtig pakket! Ik doe heel graag mee!

  Liefs
  Sanne

 15. Gefeliciteerd met deze prachtige leeftijd! Wow wat een prachtig pakket geef je weg! Ik doe graag mee, deze spulletjes krijgen dan een mooi plekje in ons nieuwe huis!

 16. Suus Strijbos

  Ohhh helemaal gemist! Niet je verjaardag natuurlijk maar wel je Give Away!!
  En natuurlijk doe ik graag mee! Zoveel mooie dingen die je weg mag geven, ik kan nog wel wat aankleding gebruiken! 🍀 fingers crossed 😘😘

 17. Wauwie!!!! I’m in!! Gefeliciteerd nog!! M’n jongste zoon werd op de 13e 2! Je bent dus in goed gezelschap sinds 2 jaar! 😉

 18. Inge || hej.inge

  Nog van harte gefeliciteerd! Wat een prachtig pakket, ik doe graag mee! Mooie spulletjes voor in ons nieuwe huis ,💕

 19. Wendy de Bruijn-van Meijel

  Alsnog van harte gefeliciteerd!!! Ik doe op de valreep mee met je ontzettend leuke winactie, wat zitten er leuke cadeautjes bij.
  Zonnige middag nog🌤️ Wendy

Comments are closed.