Maandelijkse terugblik-en weetjesblog #5

Alweer de vijfde maandelijkse terugblik- en weetjesblog, de tijd vliegt echt voorbij. Ik schreef deze maand ook maar twee blogs, nou ja eigenlijk drie met deze erbij. Waar ik deze maand dan zo druk mee was? Wellicht zag je het al voorbij komen op Instagram of Facebook maar begin mei ging onze badkamer verbouwing van start. En afgelopen donderdag zwaaide ik de mannen voor de laatste keer uit. Bijna een maand in stof en zooi maar het was het meer dan waard. Natuurlijk komt alles aan bod in een speciaal ‘badkamer’ blog maar eerst gaan we een grote schoonmaak houden. Het verbouw stof ligt echt overal, zelfs in de verste hoekjes van de keukenkasten. Fijn dat het nu het zonnetje schijn, kunnen mooi alle ramen en deuren open zodat er letterlijk een frisse wind door de boerderij heen kan.

Onze geweldige garage make-over.

Het eerste blog wat ik deze maand schreef ging over de metamorfose van onze garage. De afgelopen twee jaar kreeg deze een mooi jasje van zwarte planken. Het duurde allemaal iets langer dan we in eerste instantie gedacht hadden maar we zijn heel blij met het resultaat. Als je hem nog niet gelezen hebt, via deze link kom je op het blog. Hier nog alleen met foto’s van de zijkant maar daar zal ik binnenkort verandering in aanbrengen. Het uitzicht is sinds vrijdag een stuk verbeterd. Nu de mobiele badkamer en de afvalcontainer, die er in verband met de badkamer verbouwing stonden, weg zijn.Barnhouse @ thuisopnummer14

Luchtige biscuitrol met citroenroom en frambozen.

Dit weekend was toch wel het perfecte moment voor dit feestelijke gebak. Om te vieren dat we zaterdag voor de eerste keer van onze nieuwe badkamer/douche gebruik mochten maken. Alle reden dus voor een flinke plak van dit goedgevulde luchtige gebak. Heerlijk romig door de mascarpone maar ook fris en fruitig door de verse frambozen. En omdat het nog net mei is – je weet toch, in mei leggen alle vogeltjes een ei – heb ik de biscuitrol, naast de verse frambozen ook versierd met chocolade eitjes.Luchtige biscuitrol met citroenroom en frambozen.

In mei leggen alle vogels een ei.

Ik zei het hierboven al ^_* wat een vogelbedrijvigheid overal. Dus tussen alle drukte van de verbouwing door, (op vaste tijden koffie drinken e.o. lunchen wilde er maar niet in), genoot en geniet ik ook volop van alle vogels rondom de boerderij. Die trekken zich nergens wat van aan, de ouders zijn alleen maar druk met hun kroost. Gevoerd moet er worden, waarbij sommige kids luid en duidelijk aangeven dat ze trek hebben..lijsters op het erf van thuis op nummer 14pimpelmeesjes op het erf van thuis op nummer 14spreeuwen op het erf van thuis op nummer 14

Fijne nieuwe maand!

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Heel benieuwd naar het resultaat Gertrud! Jij ook een fijne maand juni toegewenst X