showUp Herfst/Winter 22/23

Als er dan – eindelijk – weer een blog online komt, is een blog vol inspiratie een goed begin. Inspiratie was volop aanwezig bij de showUp Herfst/Winter 22/23. Daarnaast was het weer heerlijk om bekenden te zien en spreken! Wat maar weer bewees dat er na 2 jaar nog niks veranderd is, ik kwam weer tijd te kort! Nu zeg ik wel niks veranderd, maar dat klopt niet helemaal. Want de tocht ging deze keer richting De Brabanthallen in plaats van Expo Haarlemmermeer. Verder kwam ik, net zoals voorgaande jaren, ook deze keer weer thuis met een flinke voorraad foto’s. En voor het eerst sinds een hele lange tijd vind je daar een selectie van op mijn blog.

showUp in foto’s.

Naast de prachtige kaarsen (er zijn weer nieuwe kleuren) viel ik ook voor de prachtige duif van https://www.momantai-design.nl

Heerlijke kleuren bij https://harmenelke.nl en hun nieuwste product, de Wall mirror!

ListenUp: de eerste lezing werd gegeven door Theo-Bert Pot – https://www.thenicestuffcollector.com – vol enthousiasme vertelde hij o.a. over kleurgebruik.

Heel enthousiast werd ik door het verhaal wat Sanne van RotPot – https://rotpot.nl – vertelde over fermenteren.

Prachtig nieuw kleurgebruik bij https://www.juriannematter.nl/nl/ en als groot vogelliefhebber ben ik natuurlijk fan van de boerenzwaluwen.

Zulk mooi, kleurrijk en prachtig geïllustreerd pakpapier (en etiketten, lint en vloeipapier) vind je natuurlijk bij https://www.ompak.nl

De prachtige tassen van https://www.keecie.nl verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Met als nieuweling, de Come Along, Keecie’s allereerste rugtas.

Al heel wat jaren ben ik fan van zo’n beetje alles wat Carmela – https://carmelabogman.nl – bedenkt en ontwerpt.

Wie kent ze niet, de kleurrijke flesvazen met een verhaal van Foekje Fleur – https://foekjefleur.com – net zoals de bubble buddy en Wimpy the WoolWizard. Prachtige kleuren plaids, dekens en kussenhoezen van https://www.klippan.nl

Geweldig deze kerstboom met vilten vogels van – https://sjaalmetverhaal.nl/58-vogels – stuk voor stuk in de kleuren zoals je ze ook in de natuur ziet. Na het fijne gesprek kreeg een prachtig roodborstje cadeau. Helaas was 1 van de honden ook zo enthousiast. Toen ik het in de gaten kreeg miste de snavel en was hij wat kaler dan hoorde. De Menorah candle holder is geïnspireerd op de eeuwenoude en welbekende menorah. De herkenbare en archetypische vorm heeft Margriet – https://www.margrietfoolen.com – gebruikt om een nieuwe en indrukwekkende moderne kandelaar te ontwerpen.

Trendzone Pop Up.

Pop Up Craft: Materialen uit de bouwmarkt, DIY, constructie en deconstructie zijn doorvertaald naar speelse designs.

Pop Tales: Verbeelding en fantasie voeren de boventoon in een sprookjesachtig interieur dat aan Alice in Wonderland doet denken.

Pop Art: Een thema dat zijn oorsprong vindt in de jaren zestig met contrasterende kleuren en patronen. Dit is echt een post-pandemic thema dat gaat over feest vieren, gezien worden en de digitale popcultuur.

Pop Art: Een thema dat zijn oorsprong vindt in de jaren zestig met contrasterende kleuren en patronen, te gek vind ik deze mond.

Pop Out: Naar buiten! De behoefte aan flora en fauna komt terug in het interieur in de vorm van natuurlijke patronen en dessins.

Pop Tales: De Hortensia Chair van Andrés Reisinger X Moooi, ik had er best even in willen zitten aan het eind van deze dag. En anders mag hij ook zo bij ons in de kamer gezet worden!