Binnenkijker (Ariadne at Home)

Hoe leuk is het als er al in het begin van de verbouwing van onze boerderij gevraagd wordt of jij, én ook je gezin, mee wil werken aan een fotoreportage voor een eventuele binnenkijker.
En dat zo’n verbouwing dan best nog lang duurt.

Maar de laatste dag van onze zomervakantie was het zover. Rond 08.30 reden Myla en Louis de oprit op. Na het voorstellen, de rondleiding en de koffie gingen ze aan de slag.
Een hele leuke dag was het. Warm ook maar 1 van de voordelen van een boerderij, binnen blijft het heerlijk koel. Heel veel styling en foto’s makend later, naast onszelf werkten ook alle dieren fijn mee èn laten we zeker het verorberen van de monchoutaart niet vergeten, was iedereen tevreden met het resultaat.

Vervolgens volgt het proces van het aanbieden van de foto’s en het wachten welk tijdschrift zich zal melden? Dat bleek in ons geval Ariadne at Home!
Er werd contact gelegd voor een telefonisch interview met Renate Wilms, wat snel plaats moest vinden want Ariadne wilde graag dit jaar nog publiceren.
Ook dit lukte met als resultaat onze boerderij in nummer 13 van Ariadne at Home!

En daar ben ik best trots op!

thuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijkerthuis op nummer 14 - binnenkijker