Ferleon ambassadeur – Cookware & Patio Cooker BBQ’s

Dat ik van koken en bakken houd, is al lang geen geheim meer. Net zoals ik het ook heel fijn vind om te werken met duurzame producten van goede kwaliteit. En ja, dan ook graag mooi vormgegeven, het oog wil ook wat nietwaar. Helemaal niet raar dus dat ik meteen gecharmeerd was van de ‘kookpotten’ en Patio Cooker BBQ van Ferleon. En mijn enthousiasme neemt alleen maar toe nu ik de ‘potten’ en cooker meerdere keren gebruikt heb. In de blogs deel I en deel II die ik over ferleon schreef lees je meer over het bedrijf en onze eerste kennismaking met de Patio Cooker. Natuurlijk vind je ook uitgebreide informatie op hun site.

Ambassadeur van Ferleon

Het past dan ook helemaal bij mij dat thuisopnummer14 zich nu ambassadeur van Ferleon mag noemen. Wat o.a. betekend dat je via mij de ‘kookpotten’ en natuurlijk de ‘patio cooker’ kunt bestellen. Dan kun je zelf ervaren waar ik zo enthousiast over ben. Via de volgende link >>  Ferleon/thuisopnummer14 << kom je meteen in de shop waar je naar eigen ‘smaak’ je potten en/of cooker kunt samenstellen. Vervolgens gebruik je bij het afsluiten van jouw bestelling in het winkelmandje de couponcode Thuisopnummer14. Door het gebruik van deze code ontvang je sowieso een pannenlapset t.w.v. €8,– bij je bestelling.

Zelf samenstellen.

Zoals ik al eerder aangaf heb je verschillende keuzes hoe je de Cooker – èn ook de ‘kookpotten’ – samenstelt. Wij waren gelijk gecharmeerd van de Plancha en inmiddels is ook de Gaspit toegevoegd. En ik geloof vast dat de Grill hier ook nog wel zijn intrede gaat doen.
Koken op de Cooker van Ferleon.