Ferleon ambassadeur – Cookware & Patio Cooker BBQ’s

Dat ik van koken en bakken houd, is al lang geen geheim meer. Net zoals ik het ook heel fijn vind om te werken met duurzame producten van goede kwaliteit èn ja dan ook graag mooi vormgegeven, het oog wil ook wat nietwaar. Helemaal niet raar dus dat ik meteen gecharmeerd was van de ‘kookpotten’ en Patio Cooker BBQ van Ferleon. En mijn enthousiasme neemt alleen maar toe nu ik de ‘potten’ en cooker meerdere keren gebruikt heb. In de blogs deel I en deel II die ik over ferleon schreef lees je meer over het bedrijf en onze eerste kennismaking met de Patio Cooker. Natuurlijk vind je ook uitgebreide informatie op hun site.

Het past dan ook helemaal bij mij dat thuisopnummer14 zich nu ambassadeur van Ferleon mag noemen. Wat o.a. betekend dat je via mij de ‘kookpotten’ en natuurlijk de ‘patio cooker’ kunt bestellen en zelf kunt ervaren waar ik zo enthousiast over ben. Via de link > thuisopnummer14.ferleon kom je meteen in de shop waar je naar eigen ‘smaak’ je potten en/of cooker kunt samenstellen. Vervolgens gebruik je bij het afsluiten van jouw bestelling in het winkelmandje de couponcode Thuisopnummer14 want door het gebruik van deze code ontvang je altijd een pannenlapset t.w.v. €8,– bij je bestelling, maar het fijnste komt nog … want de SEIZOENS-actie is:
bestel je nu een PatioCooker en je vult de code Thuisopnummer14 in krijg je een zwart ‘kookpotje’ van 12cm (t.w.v. €75,) cadeau!
bestel je een Patio Cooker mèt trolley en je vult de code Thuisopnummer14 in krijg je een zwarte ‘kookpot’ van 22cm (t.w.v. €165,) cadeau!
Vergeet dus niet de code in te vullen want anders snijd je jezelf in de vingers ;-)

Zoals ik al eerder aangaf kun je dus kiezen op wat voor manier je de Cooker – èn ook de ‘kookpotten’ – samenstelt, wij waren gelijk gecharmeerd van de Plancha en inmiddels is ook de Gaspit toegevoegd maar ik weet zeker dat de Grill hier ook nog wel zijn intrede gaat doen.
Hoe leuk om je cadeau gekregen ‘kookpot’ buiten te gebruiken voor een heerlijk 1-pans gerecht!

De blogs die ik schrijf èn de foto’s die ik maak, waarin de producten van Ferleon gebruikt worden, zul je onder deze pagina terug vinden. Is er ook een recept aan verbonden, vindt je hem logischerwijs ook onder de pagina – uit de keuken van thuisopnummer14.