Over mij – en thuisopnummer14 – in een notendop.


Wat leuk om je hier te ontmoeten.
Ik ben Gertrud en woon samen met Johan en onze zonen Quint en Stijn zo’n beetje midden in het mooie natuurgebied Drents-friesewold. Dat doen we sinds eind 2015 in een woonboerderij met bijbehorende fruitboomgaard en weilanden. Ons gezin is niet compleet zonder hond Zuna, poezen Jip (onze eigen rooie je-weet-wel kater en 3-poot bovendien) en Siepie. Net zoals onze kippen en hanen, die een luxe onderkomen in de stal hebben. Daarnaast genieten we (en vooral ik) enorm van alle dieren die onze boerderij een bezoekje komen brengen. Alhoewel we de dassen liever bij de buren in de tuin bewonderen, dat bespaart ons heel wat reparatiewerk aan het grasveld ;-)

De verbouwing van de boerderij was een geweldig mooie uitdaging. Heerlijk om de plannen die je bedenkt werkelijkheid te zien worden. Als je hier meer over wilt lezen, alle blogs over deze periode vind je op de pagina onze boerderij. Welke met regelmaat aangevuld wordt want klaar zijn we nog (lang) niet. Ook rondom de boerderij wordt het steeds meer zoals wij voor ogen hebben. We zijn onlangs gestart met het transformeren van het weiland achter de boerderij naar een bloemenoase. Met in het midden een flinke paddenpoel. Verder is het de bedoeling daar ook een paar bomen te planten voor de broodnodige schaduw. Een mooi stukje flora en fauna in wording.

In de media..

Door het bloggen en het posten op mijn Instagram account zijn er al mooie dingen op mijn pad gekomen. Naast de leuke contacten met andere Instrammers/Bloggers. Zo stond onze boerderij onder andere in de Ariadne at Home, Liefke Magazine en in de weekend bijlage van de Telegraaf. Ook mochten we ons verbouw-avontuur vertellen in een uitzending van BinnensteBuiten, wat een ervaring was dat. Meer hierover kun je lezen/bekijken onder het kopje ‘Over thuisopnummer14′ > In de media. Wellicht ook leuk om dan de foto’s van de boerderij te bekijken, voordat wij met de sloophamer aan de slag gingen.

Daarnaast werkt(e) thuisopnummer14 samen met bedrijven als Ferleon, Flexa, Gauris, Keecie, Eijffinger, Brabantia en IXXI. Ik blijf het geweldig – en een eer – vinden dat zulke mooie bedrijven met mij willen samen werken. Ook is de boerderij te huur als locatie voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Bedrijven als Flexa en Walra gingen je voor. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met mij of Chantal van Mucking Afazing op.thuis op nummer 14 - Het ene huis is het andere niet.